به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از فارس، سیدحسن حسینی مدیرکل امور اداری وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «گفته میشود بر اساس بخشنامه جدید تعیین ارزشیابی فرهنگیان، آنها به ندرت به امتیاز ۱۰۶۶ میرسند و شامل رتبه بندی نمیشوند، آیا این موضوع صحت دارد؟»، اظهار داشت: بر اساس مصوبه رتبهبندی، فرهنگیان باید در سه سال منتهی به زمان رتبهبندی، میانگین کمتر از ۹۰ درصد رتبه نداشته باشد.
وی افزود: حال این موضوع فرقی نمیکند که این ۹۰ درصد از مجموع ۱۰۰ امتیاز باشد یا از ۱۲۰ امتیاز؛ زیرا ۹۰ درصد از ۱۰۰ امتیاز میشود، ۹۰ و ۹۰ درصد از ۱۲۰ امتیاز، ۱۰۶ میشود. لذا هیچ فرقی ندارد.
حسینی با بیان اینکه این تغییرات دست آموزش و پرورش نبود خاطرنشان کرد: بخشنامه ارزشیابی فرهنگیان توسط سازمان امور اداری و استخدامی دولت به تمامی دستگاهها ابلاغ شده است که آموزش و پرورش هم یکی از این دستگاههاست.
وی افزود: در بخشنامه جدید تأکید شده است که در ارزشیابی کارکنان به جای فرمهای گذشته، از فرمهای جدید استفاده و ارزشیابیها بر اساس ۱۲۰ امتیاز خواهد بود؛ ضمن اینکه این موضوع فقط مخصوص آموزش و پرورش نیست و تمام دستگاههای اجرایی مکلف به اجرای آن هستند.
مدیرکل امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفت: اصلاً اینطور نیست که آموزش و پرورش بخواهد مشکلی برای کارمندان خود ایجاد کند، ضمن اینکه در تمامی مراحل مربوط به رتبهبندی، تا جایی که شرایط ایجاب میکرد به همکاران فرهنگی کمک شد.
وی ادامه داد: در مناطقی که کمتر توسعه یافته است طبق بخشنامه به جای ۹۰ درصد از امتیاز برای رتبهبندی، حداقل کسب امتیاز را به ۸۰ رساندهایم تا کمکی برای همکارانی که در مناطق محروم هستند، باشد؛ ضمن اینکه در جلساتی که با استانها داریم تاکید داریم تا جایی که میتوانید و امکان کمک به فرهنگیان وجود دارد، کمک شود.
حسینی تصریح کرد: در نهایت اینکه این بخشنامه جدید ارزشیابی توسط دولت ابلاغ شده است و ما هم موظف بودیم تا آن را به مناطق و استانهای کشور ارسال کنیم.
نظر شما